Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Firma LS INTEH SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila. Utima versiune a prevederilor se poate afla la pagina "Termeni si conditii".

Confidentialitate

Protecția datelor personale

LS INTEH SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul de inregistrare 4318/09.03.2021

Pentru detalii complete privind protectia datelor personale va rugam accesati https://www.produseplastic.ro/informatii/2-politica-de-confidentialitate

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.produseplastic.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea LS INTEH SRL si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii LS INTEH S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al LS INTEH S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Responsabilitati privind continutul

Imaginile si descrierile de pe site-ul www.produseplastic.ro au caracter informativ si pot fi schimbate oricand fara aviz prealabil.

Declinarea responsabilitatii

LS INTEH SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

LS INTEH SRL incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret), dar datorita volumului mare de produse aflate in baza noastra de date, LS INTEH SRL nu garanteaza ca informatiile aferente acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori.

Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.

LS INTEH SRL își rezervă dreptul de a anula integral Comenzile pentru Produse care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice/informatice, sau care, din cauza unor erori tehnice/informatice, prezintă prețuri evident eronate/derizorii pentru produsele respective (prețuri pe care un cumpărător cu nivel mediu de pregătire le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii).

Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda.

LS INTEH SRL nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor.

Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Plata produselor

Plata produselor comandate de pe acest site se poate realiza atat ramburs cat si cu cardul bancar, on line.

Ramburs - produsele achizitionate se achita in momentul livrarii, factura se livreaza cu coletul, iar bonul fiscal se elibereaza la livrare.

Costurile de transport sunt suportate integral de catre comparator. Livrarea se face numai dupa confirmarea comenzii si a acceptarii platii ramburs sau cu plata on line cu card bancar. Costurile de transport sunt suportate integral de client.

Plata online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, MasterCard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard.

In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de EuroPayment Services SA prin intermediul site-ului euplatesc.ro In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia altor persoane si sa fie folosite abuziv de terte persoane: LS INTEH SRL si EuroPayment Services S.R.L. garanteaza securitatea sistemelor informatice. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la niciun moment de timp, pe serverele LS INTEH SRL sau pe serverele EuroPayment Services S.R.L. In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Livrare

Livrarea produselor se face prin firme de curierat rapid, la adresa specificata de client. In masura in care conditiile (meteo, starea drumurilor etc) o permit, produsele se livreaza a doua zi dupa confirmarea comenzii sau a platii (pentru plata prin banca). LS INTEH SRL nu este raspunzatoare pentru eventualele intarzieri datorate tertelor persoane. Livrarea produselor se face in zilele de Luni-Vineri pana la ora 15:30 . Nu se fac livrari Sambata si Duminica.

Politica de retur

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii produseplastic.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

produseplastic.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care produseplastic.ro nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

Va rugam sa ne notificati in scris pe email: contact@produseplastic.ro, privind hotararea dumneavoastra de a returna un produs, cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii / primirii produsului. Cererile de returnare transmise dupa aceasta perioada nu sunt luate in considerare.

Returul produselor se poate face prin aducerea produselor la sediul nostru sau prin trimiterea acestora printr-o firma de curierat rapid.. Dupa transmiterea cererii de retur, veti primi din partea unui operator, informatiile necesare privind aducerea / expedierea produselor pentru retur. In cazul trimiterii produselor prin curierat, va rugam sa mentionati pe scrisoarea de transport – AWB, numarul si data cererii de retur respective si sa includeti in colet si o copie a cererii de retur.

Procedura returnarii produselor:

  • In privinta returului, produsele pot fi aduse personal sau prin reprezentant la sediul nostru (Bd. Dimitrie Pompei nr. 8, 020337 Bucuresti, sector 2, Cladirea FEPER, la parter) ori pot fi trimise prin curierat rapid catre adresa indicata anterior (puteti apela la Fan Courier (telefon: 021-9336);
  • Dupa preluarea si verificarea produselor veti fi contactat /a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri (informatii complete privind adresa noastra si programul de lucru va rugam sa vedeti pagina de contact (produseplastic.ro)

Retur al produselor defecte sau deteriorate: In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie sau sunt deteriorate prin manipularea neadecvata, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a LS INTEH SRL la adresa contact@produseplastic.ro sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului de catre dumneavoastra.

De retinut:

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri (altele decat cele cauzate de manipularea si transportul necorespunzator), accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate). Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la Fan Courier in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Programul pentru clientii ce doresc returnarea personala la sediul nostru si nu prin intermediul unei firme de curierat se gaseste pe pagina de contact.

Pentru a solicita returnarea unui produs, va rugam accesati pagina noastra Politica de Retur.

Litigii

Litigiile aparute intre utilizatorii acestui site si LS INTEH SRL vor fi rezolvate pe cale amiabila.

In cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Acreditari Legale

Concept si productie:

Acest magazin online a fost creat folosind aplicația de comerț electronic PrestaShop,răsfoiți blogul despre comerț electronic al PrestaShop pentru noutăți și sfaturi despre vânzarea online și administrarea unui site de comerț electronic.

Finalizare comanda Vezi cos