Livrare

Livrarea produselor se face prin firme de curierat rapid, la adresa specificata de client. In masura in care conditiile (meteo, starea drumurilor etc) o permit, produsele se livreaza a doua zi dupa confirmarea comenzii sau a platii (pentru plata prin banca). LS INTEH SRL nu este raspunzatoare pentru eventualele intarzieri datorate tertelor persoane. Livrarea produselor se face in zilele de Luni-Vineri pana la ora 15:30 . Nu se fac livrari Sambata si Duminica.

Politica de retur

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii produseplastic.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

produseplastic.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care produseplastic.ro nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

Va rugam sa ne notificati in scris pe email: contact@produseplastic.ro, privind hotararea dumneavoastra de a returna un produs, cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii / primirii produsului. Cererile de returnare transmise dupa aceasta perioada nu sunt luate in considerare.

Returul produselor se poate face prin aducerea produselor la sediul nostru sau prin trimiterea acestora printr-o firma de curierat rapid.. Dupa transmiterea cererii de retur, veti primi din partea unui operator, informatiile necesare privind aducerea / expedierea produselor pentru retur. In cazul trimiterii produselor prin curierat, va rugam sa mentionati pe scrisoarea de transport – AWB, numarul si data cererii de retur respective si sa includeti in colet si o copie a cererii de retur.

Procedura returnarii produselor:

  • In privinta returului, produsele pot fi aduse personal sau prin reprezentant la sediul nostru (Bd. Dimitrie Pompei nr. 8, 020337 Bucuresti, sector 2, Cladirea FEPER, la parter) ori pot fi trimise prin curierat rapid catre adresa indicata anterior (puteti apela la Fan Courier (telefon: 021-9336);
  • Dupa preluarea si verificarea produselor veti fi contactat /a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri (informatii complete privind adresa noastra si programul de lucru va rugam sa vedeti pagina de contact (produseplastic.ro)

Retur al produselor defecte sau deteriorate: In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie sau sunt deteriorate prin manipularea neadecvata, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a LS INTEH SRL la adresa contact@produseplastic.ro sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului de catre dumneavoastra.

De retinut:

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri (altele decat cele cauzate de manipularea si transportul necorespunzator), accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate). Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la Fan Courier in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Programul pentru clientii ce doresc returnarea personala la sediul nostru si nu prin intermediul unei firme de curierat se gaseste pe pagina de contact.

Pentru a solicita returnarea unui produs, va rugam accesati pagina noastra Politica de Retur.

Finalizare comanda Vezi cos